Monday, August 10, 2009

Gelagat orang kite...

baru-baru nie aku de g makan kat 1 kedai mkana ni...
makanan die nak kate sedap, xdela sangat,
nak kate murah pun xsangat..
bese-bese je...
bkn nak cte pasal makanan atau kedai makan 2,
tp nak cite gelagat org kte..

da bes makan aku braturla nak bayar makanan.
pastu depan aku de sorang lelaki tengah bayar..
aku tunggu je die bes bayar..

da bes die bayar,
tup2 datang 2org pompuan tegedik-gedik,
trus potong line aku..
aku nie tunggul ke..
xnampak ke org tengah beratur..
pergilah beratur sekali..
sedap ati je potong..
tegedik-gedik cam kne cili plak 2..
eii xskenye tengok..
bebulu mate aku ni tengok pompuan gedik g2..
seyes xske...

klau ikut mulut jahat,
nak je sound..
sbb da meluat tengok..
tp malas nak layan..
pe pun kawan2 jgnla jd cam 2org pompuan nie...
org tgk menyampah...

8 comments:

ameerzzz said...

biler tue?
td ker?

Nurul Hidayah said...

ala amer...xbce bto2 nie...
baru2 nie..
2,3 ari lpas..

JIMMY HEBAT said...

peh... pompuan gedik tu cun x sis????
klu x meh2 tnjk wa... bia wa luku pale dier...
hahahaha...

Nurul Hidayah said...

i2 la pasal...
klau cantik xpe gak beb,
ni xcantik pun..
aku rase die byk mkn cili kot..hahah

toni777 said...

lain kali amek ler gambo...leh kiter identify samer2...

Nurul Hidayah said...

xleh tony..
t die lg tambah gedik..huhu

m1ndfr34k said...

senang jer dayah...laen kali klu ko kne mcm tu bwat jer cam nih...pegi dekat2 pas tu bwat mcm ngah call org ckp la pe kabar flm phone tuwh...pas tu ckp la dgn rakan ciptaan tuwh kuat2 cket klu muka jer cantek tp adap xde sme jer la huduh...mesti dieorg xjd gedik, mesti jd mcm ko muslimah jer :)

Nurul Hidayah said...

hehe...btol jgk kan azman...leh pkai gak idea ko ni...tp aku xla semuslimah pun...huhu