Friday, August 14, 2009

Minggu sedih....

mgu ni semacam mgu sedih untuk aku, n dak umah aku...
macam2 yg jadi yg wat ktorg sedih..
hari rabu, aku tekejut dapat tau ayah dak umah aku niggal...
sblum nie baru lg ayah housemate aku ninggal..
ni da lg sorg ayh ninggal..
ajal kan..sume xtau..
ptg 2 ktorg satu umah pg umah die..
aku plak yg jadi sedih lbeh2..
tp controlla..
blik umah da xleh tdo..teingat..
aku takut..
mulela tepk bukan2...
rase rindu sgt2 kat mak ayah...
rase time 2 jgk nak blik umah..huhu
tkt jadi pape..
Ya Allah..
kau jauhkanla bende2 buruk dari kuarge aku...
aku xmamapu..huhu
Housemate aku lg sorg plak adik die dmam xbek2...
mmg ktorg risau..
ktorg kat umah 2 da mcm adik badik..
nanagis n gelak same2..
ble sorg de mslh, sume pun rase..
ni ble xcukup ahli kat umah 2, lg trase...
pg klas pun tgk msing2 muke xde mood je..huhu
kwn2, kte kne kuatklan semangat...mcm yg korang slalu cakap kat aku..huhu..
insyaALLAH die akn tlg kte tempuh sume nie...

4 comments:

toni777 said...

marilah kita bersama-sama mengingati mati, kerna mati itu pasti datang...sewajarnya lah kita sama2 mengambil iktibar dan bermuhasabah diri...

yuhanis said...

dayah...aku hanye mampu berdoa pd Allah moga kte smua dijauhi dr sgala musibah....mohon dikuatkan iman dan tabah dengan segala ujian...ppe pun thanx a lot sudi jdi tpt meluahkan prasaan...sdih plak ble pk kn ni last sem utk kte bsme kt rmh tu...huhu =(

Nurul Hidayah said...

tony: kte manusie, xlpas dr pkkan sume 2...n pasti akn rase sume 2...1 je yg ku harapmge aku og dlu sblum mak ayh...xsanggup..huhu

Nurul Hidayah said...

anis: aku pun same anis...2 je mampu aku wat...sume yg jadi kt kte sem ni...sume menginsafkan aku..huhu...lg2 lpas ni korg da xde ngan aku...huhu